bodypump

Väntat och väntat på att klockan ska bli halvfyra så jag äntligen kan dra till gymmet för ett bodypump-pass. Ska bli så skönt att få träna igen, visserligen gick vi otroligt mycket i Rom men ändå. Styrketräning är grymt! Ha en bra dag alla fina, puss.
 
 

nike air force

Är själv ägare till ett par Nike Air Force, sjukt snygga skor. Passade på att köpa dom när jag var i Rom då dom är något billigare där, lika bra tänkte jag då haha.

purple lips

Väntar på att pappa ska komma hem från jobbet så vi kan dra till Östersund över dagen. Jag ska fira syster för kan inte när resten av familjen ska göra det nästa vecka. Så jag gör det i förväg, mer tårta wiihoo (för henne då). Förövrigt trotsar jag alla som tycker lila läppar är fult, jag tycker det är ballt just nu så därför tänker jag ha det! Ha en bra dag, puss!

följ med till Rom

ROMA

Hej alla fina! Är tillbaka i Sverige efter en helt underbar vecka i Rom med klassen. Jag har haft så himla kul och önskade att dagarna inte gick så fort. Vi har hunnit se allt man borde se om man besöker Rom och mer därtill. Har jättemånga bilder så ska titta igenom dem och slänga upp några här i bloggen.
 
Förvrigt så åkte jag hem till pappa tisdag eftermiddag för jag skulle till läkaren idag och det var helt onödigt inser jag nu, är så sjukt less på allt som har med sjukhus och vården att göra. Imorgon ska jag ringa ner till Sollefteå sjukhus och kräva en remiss till Umeå. Hör sen, puss.

ROME

Håller på att packa inför Rom-resan med min fina klass imorgonbitti. Viveka är på väg hit också, hon sover hos mig och sedan kommer Sandra och hennes pappa och hämtar upp oss och sen vidare till flygplatsen! Vi kommer hem på måndag, så bloggen är troligtvis tom fram tills dess. Kommer att ta med min systemkamera, så massa bilder kommer att laddas upp sen. Hoppas ni får en bra vecka så hörs vi, puss!

fredag

inspo
 
inspo by thingsyouwant featuring jersey tops

Sista dagen på praktiken är gjord nu och det känns både skönt och lite trist, alla barnen var ju så fina. Fick massor av kramar när jag skulle gå och dom fick mig att lova att komma och hälsa på igen. Nu ska jag byta om till träningskläder och sedan åka ner på stan och gå på Forex och Handelsbanken och sen dra till gymmet för ett härligt fredagspass! Ha en bra dag alla fina! 
 

onsdagsångest

Då sitter jag här med ångest över att jag åt tre pizzabitar idag med Linnéa och Frida. Borde inte få ångest men känner alltid i efterhand att det fan inte är värt det. Men ibland faller man dit, och det gjorde jag idag. Nog om det nu!
 
Halkbanan idag var så jäkla kul och bilarna var assnygga och nya. En kanondag helt enkelt! På fredag bokar jag tid för uppkörning och skrivning, nu är det nära! Sedan har jag gått på stan med Frida och Linnéa en stund (innan vi käka) och sen gick jag på apoteket för att få någonting mot den här jävla förkylningen som aldrig vill ge sig. Det börjat ta på psyket att inte må hundra ännu. Hoppas mina halsmandlar ryker snart så jag slipper detta. Kan inte ge hundra när det gäller träningen för känner mig hängig och allt blir så mycket jobbigare, det kan jag lova, att det tar på psyket! Får i alla fall vara glad över att jag fått träningsvärk från träningen igår. Klockan åtta ikväll ska jag på gymmet och köra bodypump, längtar!! Ha det så bra så länge, puss.

polyvore

Chillin'
 
Chillin' by thingsyouwant featuring paige denim

tränaaa

Snart ska jag, frida och linnea dra iväg och träna. Det blir både Sh' Bam och Core pass, och jag tänkte även köra mitt personliga träningsschema. Sedan måste jag duscha och lägga mig tidigt ikväll, ska upp klockan fem imorgon. Halkbana!! Ha en bra kväll, puss.

godmorgon

Har nästan nyss kommit hem från en körlektion, klockan nio börjar jag min praktik på förskolan Sanda. Så kan ta det lugnt en stund till. På onsdag har jag halkbanan, längtar!! Sen äre bara att boka uppkörning och skrivningen, så dax att plugga jävel nu då. När jag har körkortet kommer jag ett steg närmare min Au Pair resa, det känns fantastiskt!
 
Efter praktiken idag så måste jag till banken och fixa nytt kort och lite sånt och sen är det träning, plugg och tacomys med bästis som gäller! Ha en bra dag, puss!

show me those legs

Jag längtar till sommaren nu alltså, börjar bli lite smått less på kylan, snön och halkan. Vill ha sommar och allt som ingår. Äta glass, bada, grilla med vänner, jobba, sola och alla snygga kläder som man kan köpa! Klev upp runt sju imorse, kan inte sova längre numera, vet inte varför. Ska gå och handla snart sen ska jag ner på stan. puss

these boys

new in

När jag kom fram till Östersund idag så käkade jag, mamma och Sanna lunch på MR, alltid lika gott! Älskar sallads- och fruktbuffén!. Sedan gick jag på stan en stund innan jag gick och fick håret klippt och färgat, känns fräscht igen! Sen blev det stan ytterligare ett tag och detta ovan är vad jag fick med mig hem.
 
Imorgon åker jag till Umeå igen för en praktikvecka på förskolan Sanda och sen drar jag till Rom, längtar!! Men ska hinna på stan imorgon innan bussen också så ska faktiskt lägga mig nu, är himla trött. puss

femte mars tvåtusentretton

Sitter och kollar olika frisyrer och olika hårfärger, ska klippa och färga håret på fredag i Östersund. Gör alltid samma sak innan jag ska sätta mig i frisörstolen. Tokletar något nytt och spännande på internet och när jag väl sitter där blir det samma vanliga. Färgar hela håret antingen mörktbrunt eller mörkrött och klipper inte mycket på längden, bara en till en och en halv centimeter.

Ska faktiskt ta något att äta nu sen lägga mig i sängen om ett tag, är ganska trött efter denna dag och imorgon ska jag upp fem eftersom jag börjar halv sju. Är jättekul att vara där men att kliva upp ur en varm och skön (nåja, ganska skön i alla fall) säng så tidigt på morgonen är inte så taggat!

Children see magic because they look for it.

Hej på er! Det har varit en lång dag idag. Klev upp ganska pigg imorse faktiskt och har varit på förskolan från kvart över sju till fyra och imorgon har jag en ännu längre dag, nämnligen till halv sex. Efter det blir det gymmet med denise som det även blev idag. Hoppas jag inte kommer vara helt slut efter en lång dag med alla söta barn! Men jag tycker det är hur kul som helst, dom är ju så fina allihopa!  
 
Nu ska jag börja läsa boken jag fick hem i postlådan idag, gud vad jag längtat efter den! Ska använda den i en rapportskrivning i svenska c. puss

over and out

Nu är det snart dax för mig att gå och lägga mig. Ska upp klockan sex imorgon, ska nämligen praktisera på förskolan i Ramsele mån-tors. Börjar halv åtta, så vill hinna äta en stadig frukost och göra mig i ordning i lugn och ro. Efter praktiken så drar jag direkt till gymmet och sen hämtar brorsan mig och kvällen kommer spenderas med plugg och annat viktigt jag måste göra. Det kommer bli fullspäckade dagar denna vecka, trots att det är lov!!
 
Nä alla fina där ute, nu ska jag försöka sova. Vi hörs imorgon, puss.

Life is an awful, ugly place to not have a best friend.

INSTAGRAM

   
Följ mig gärna på instagram! Sök bara på: anneliejonsson

VÄLKOMMEN

Kul att ni tittade in på min nya blogg. Har de senaste två veckorna raderat och skapat nya bloggar ungefär fem gånger. Nu tänker jag försöka ha kvar denna och uppdatera haha. Har i alla fall lov så är hemma hos pappa bortom all cilivisation. Ska praktisera på Ramsele Förskola mån-tors och på fredag åker jag till Östersund för att klippa och färga håret. På lördag bär det av till Umeå igen för ännu en praktik vecka på förskolan Sanda och vecka tolv åker jag tillsammans med min klass på businesstrip till Rom. Kommer bli helt fantastikst! Blir väldigt lite skola närmaste månaden, sjukt skönt! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi snart igen! puss
 
Följ min blogg med Bloglovin



HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN