wake me up

ID (Wake Me Up) by Avicii Ft. Aloe Blacc on GroovesharkHar blivit helt kär i den här låten, den går på repeat. Snart har jag väl blivit less på den haha.
 
Fick med mig massa fint och kul hem från stan och hittade till och med en present till brorsan. Nu ska jag städa och sedan blir det en powerwalk i mina nya fina träningskläder. Det är verkligen en motivationsboostare, nya snygga färgglada träningskläder!

reload

Ska luncha på stan med finaste Sandra om mindre än en timme, sen blir det lite shopping. Ska bland annat hitta en födelsedagspresent till min bror som blev 20 år igår. Får träffa honom i helgen när jag lämnar umeå efter tre fina år här, så då måste det ju firas!
 
Förövrigt skiner solen i Umeå och nu måste jag fixa håret, hörs sen. puss
Jag & Sandra
 

instagram @anneliejonsson

 

my angel with her dirty wings

 
 

student 2013

 

parkhäng med fin klass

Bara tre dagar kvar till studenten nu, känns så jäkla bra!! Gårdagen spenderades med några ur klassen, väldigt trevligt! Nu ska jag göra middag och sen slå på en film, ha en fin söndag! puss

längesen vi sågs

Hej! Ser fortfarande att det är folk inne och tittar på bloggen, mer än vad jag gör. Mycket har hänt sen sist och nu sitter jag här med borttagna halsmandlar (äntligen), sista skoluppgifterna som gymnasieelev inskickade, massa klänningar att prova inför studenten och lite smått ledsen över att allting snart är slut. Dom sista veckorna har verkligen flygit förbi och det har varit mycket skratt och många timmar plugg. Senast i helgen var det brännbollsyran också, och jag & sandra lyckades åka bil och fest med Hoffmaestro & få trummisens nummer.
 
Är otroligt pigg, så blir nog en lång natt, men vad gör det när jag är ledig imorgon, på onsdag och på torsdag? Skönt att vara klar med uppgifterna i tid, haha.
 
 



HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN