I'm back

Nu tänker jag fan inte vila längre, less på det! Ge mig den där jäkla operationen så jag kan bli frisk i stället, idioter! Tappar allt jag jobbat hårt för men inte längre, jag vägrar. Blir en promenad i den underbara vädret till gymmet nu, puss.

träffade en fin vän

Klev upp vid fem imorse för att ta 06.45 tåget till övik där robin hämtade mig och skjutsade mig till sjukhuset - ska äntligen få min operation!! Efter det drog vi hem till honom så jag fick se hur han bodde, vi har ju faktiskt inte träffats på ungefär två år. Och fin som han är bjöd han på lunch bara för att jag klarade körkortet igår! Nu ska jag plugga och sedan ta ett avslappnande bad, vi hörs puss.

monday

lånade bilden från vår skolas facebook, nästan hela fina klassen.
Måndag igen då, fick bort en uppgift idag och nu ska jag plugga körkort (vilket jag skulle börjat med för flera timmar sen!!). Helt sjukt att det bara är två månader kvar i skolan, börjar bli lite sjukt väldigt mycket stressad. Har så mycket att göra, inte bara i skolan. Men bara att lägga i en högre växel nu!!
 
Hörs imorgon, puss!

here we go!

Ja mina fina vänner, då var det dags för högskoleprovet imorgon. Kommer bli en lång och krävande dag har jag en känsla av, men samtidigt spännande. Har även pluggat nästan hela dagen idag med skolarbete men känns ändå inte som att jag fått något bortgjort. Kommer vara helt slut i hjärnan efter denna helg! Hoppas ni har det bra, puss.

rockin' blue pants

Köpte ett par blå byxor när jag var i Rom men har inte använt dem för vet inte hur jag ska matcha dom, tur internet finns så man kan få massa inspiration!

just smile

Var ute igår med mina fina, galen natt osv. Försöker bli människa igen för tillfället, men har faktiskt inte varit ute sen nyår så det var värt! Ska plugga så fort jag återfår krafter, vi hörs senare idag puss.

första april

Godmorgon på er, i och för sig har jag varit vaken länge med har varit så seg hela morgonen så känns som om jag nyss klev upp. Har träningsvärk från helvetet också men ska strax byta om och bege mig till gymmet för ett core-pass och löpträning! Solen skiner och det är 13 plus, så det känns riktigt bra faktiskt!
 
Sedan har jag även hunnit blivit april-lurad så tänker inte lite på någon på hela dagen, haha. Själv är jag kass på att luras med folk! Ha en grym dag, puss.



HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN