thankful

Ikväll var en riktigt bra kväll. Shawn kom hem runt fyra halv fem med massa god mat, alldeles för dyr efterrätt till mig och Melissa samt massa saker till Melissa eftersom hon fyller 40 imorgon! Maten som Shawn kom hem med var tillägnad åt mig eftersom för mig är det julafton idag och de ville göra något speciellt för mig och efterrätten Shawn köpt till mig och Melissa är av den dyraste sorten. Chokladen var av den finaste, och som ni då förstår, väldigt dyr. Detta är nog inte en lika stor sak om man är rik men jag är otroligt tacksam för allt! Vi åt en supergod middag allihopa och sedan försökte jag hjälpa till att plocka bort, diska osv, men Shawn praktiskt taget körde ut mig ut köket och ner i soffan där barnen satt och kolla film haha. 
 
Där var "min julafton" inte slut, utan Melissa och Shawn kommer ut med julklappar till mig och snacka om att jag blev förvånad, hade verkligen inte förväntat mig det. Älskade presenterna och tackade ungefär fem miljoner gånger haha.
 
Nu sitter jag nyduschad i sängen i min nya morgonrock, som förövrigt är den mjukaste jag någonsin känt på, och ska se lite tv innan jag ska sova. Imorgon är det en fullspäckad dag med Melissas 40-årsdag och julafton. Hörs imorgon, puss!
 
två av mina julklappar: morgonrock & presentkort på victoria's secret

merry christmas

Idag firar alla mina vänner och min familj jul hemma i Sverige. Min värdfamilj firar inte jul men imorgon ska vi ändå till en annan familj som firar jul. Jag tror det sammanlagt kommer vara fem familjer där så det ska bli toppen! Kul att ändå få delta i en amerikansk familjs jul! Idag har jag alla fyra barnen, så passar på att blogga och kolla min mejl medans pojkarna spelar och Layla sover. Vi har spelat spel, målat, cyklat, kolla barnpogram och bakat cookie dough. :)
 
Får lite hemlängtan när jag ser hur mysigt alla där hemma har det med snö, tända ljus, en gran som lyser och massa paket. Tycker om den stämningen, när det är mörkt ute och man har på sig mysiga tofflor och dricker glögg. Men jag har det jättebra här också, trivs bra också! Anyway, ha en fortsatt toppenjul så hörs vi, puss.

snacktime

Snacktime för mig, barnen får inte äta på vardagar så jag har massor för mig själv hehehehe.. Varit ute och cyklat i solen med granens barn, spelat fotboll, spelat basket och käkat lunch. Vet inte hur länge jag jobbar idag men ska in till "cetrum" efter och köpa lite saker. Hörs senare, kanske imorgon för er hemma i Sverige eftersom klockan bara är halv två här :)
 

first workday

Klockan är snart halv tio och har lyckats få Max att göra sina läxor och Sam kollar tv under tiden. Började med en stor frukost, tänkte att jag kan behöva energin haha! Blir en promenad senare och Max och jag ska träna på att cykla också. Stortrivs med barnen, visserligen har det bara gått några dagar men ändå.
 
 

dinner

Vi käkade ute ikväll så kom precis hem från middagen, vi käkade på en lokal restaurang som ligger ca 5-10 min bort. Sedan gick vi runt i några butiker som låg på samma ställe. Nu ligger jag på sängen och ska snart duscha och sen måla naglarna osv.
 
Min värdpappa och jag hämtade även min bil idag och åkte och tvättade den. Det var bara att lämna bilen, säga vad du ville ha för typ av tvätt och sedan tog de hand om allt, stor skillnad mot Sverige. De tvättade till och med insidan i bilen. Här ger man dricks också, så fort någon ger någon form av service, kan vara bra att komma ihåg!

några bilder från dagarna på au pair skolan i new york
 

ARIZONA

Hej, kom till Arizona igårkväll 17.00 lokal tid. Min värdpappas pappa hämtade mig på flygplatsen och körde mig till ett ställe som heter boys and girls club där jag fick hjälpa till att servera mat till fattiga barn. Det var superkul och se alla barn så glada, de fick även presenter som folk sponsrat, det var inte små billiga presenter heller. Så härligt att något sådant finns, var riktigt kul att få bevittna det och hjälpa till.
 
Fick även en killes nummer min första dag här, haha. Märks verkligen att amerikaner är mer framåt, inte bara på grund av det utan det märker man överallt. Träffat så vänliga människor överallt och hjälpsamma.
 
Efter vi serverat alla mat och alla fått julklappar så åkte vi hem till min värdpappas föräldrar och hämtade Layla som är lite sjuk samt mina resväskor. Barnen är jättesöta och så hjälpsamma. Fick massa fina presenter och idag ska familjen få mina eftersom det var sängdax för dom när vi väl kom hem till huset. Appropå huset så är det sjukt fint och stort. Jag älskar mitt rum, har tv med massa finesser, jätteskön säng, soffa, egen ingång till huset, eget badrum och stora garderober.
 
Idag ska vi hämta min bil också och jag får även min iphone 4 idag och sen ska Shawn visa mig runt. Allting känns superbra! För er som inte vet är det 8 timmar tidsskillnad mellan Sverige & Arizona.
 
tre instagram bilder, kommer fler senare!
 



HÄR KAN DU SKRIVA LITE INFO OM DIG & BLOGGEN